bd. Mircea cel Bătrân 13/2, of. 2, Chișinău, Moldova

Blog

Întrerupere sarcină
Fiecare femeie care efectuează întreruperea sarcinii trebuie să fie informată corespunzător și este liberă să-și aleagă metoda de întrerupere a sarcinii și metoda de anestezie, în baza informației oferite în timpul consilierii.
Mai mult
educatie sexuala
O educație sexuală cuprinzătoare protejează copiii și contribuie la construirea unei societăți mai sigure și favorabile incluziunii.
Mai mult
Prevenirea cancerului de col uterin_а
Cancerul este o maladie cauzată de creșterea necontrolată a anumitor celule din organism, care cauzează tumori sau formațiuni. Nu toate formațiunile sunt cancer.
Mai mult
Sarcină și naștere
Femeile în perioada de graviditate au nevoie de cât mai multe și corecte informații despre parcursul sarcinii și eventualele riscuri și sunt curioase să afle cum va decurge nașterea.
Mai mult
Drepturi sexuale și reproductive (1)
Drepturile sexuale și reproductive sunt drepturi fundamentale ale omului. Acestea includ dreptul fiecăruia de a lua decizii libere, informate și responsabile cu privire la sexualitatea, relațiile și sarcina lor.
Mai mult
Planificarea familiei (1)
Planificarea familiei asigura exercitarea dreptului persoanei / cuplului de a avea numărul de copii dorit și la intervale optime.
Mai mult

Înscrie-te la o consultație

Programați o consultație la medicul ginecolog al Centrului nostru.

Sari la conținut